EĞİTİMDE FEDA EDİLECEK TEK BİR FERT YOKTUR.
Çalışma Alanlarımız: Öğrenme Güçlülüğü-Down Sendromu-Konuşma ve Dil Bozuklukları-Otizm-Cerebral Palsy (Spastik)-Fiziksel Gelişim-Davranış Bozuklukları-Aile Eğitimi ve Danışma Hizmetleri ile hizmetinizdeyiz.
Eğitimde feda edilebilecek fert yoktur düşüncesiyle 2005’te çıktığımız bu yolda hedefimiz, engelli bireylerin de eğitim ihtiyacını karşılamak, onları topluma kazandırmak ve birilerine bağımlı olmadan hayatlarını sürdürmelerini sağlamak olmuştur.
Engelsiz bir hayat istiyorsak öncelikle engelin beynimizde olduğunu anlamamız gerekir. Engelli olmak hiçbir şey yapamamak değildir. Onları yapamadıklarıyla değil, yapabildikleriyle ve bizlere benzeyen yanlarıyla gördüğümüz zaman engelleri aşabiliriz. Unutmamak gerekir ki dünyaya istediğimiz gibi gelmedik ve istediğimiz gibi de gidemeyebiliriz.
Hepimiz engelli adayıyız.. Hepimiz engelliyiz!
Son Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi profesyonellerden oluşmuş bir kuruluştur.
Kurum Müdürümüz
Mustafa DEMİR
Zihinsel Engelliler Sınıf Öğretmenlerimiz
Özlem ŞİMŞEK
HAkkı ADIGÜZEL
İsmail DÖNMEZ
Rasih YILDIRIM
Çetin SERÇE
Semra AYAN
Merve Emine ERDOĞAN
0Okul Öncesi Öğretmenlerimiz
Işıl UĞUR
Tuğba SENBENE
Fizyoterapistlerimiz
Deniz PATIR
Gamze CEYLAN
Ali Rıza ÖZKAN
Psikolog
İbrahim ÜLKER